Karbanátky z rybího filé

500 g rybího filé, 1 žemle, mléko, 30 g cibule, 2 vejce, strouhanka, sůl, olej nebo mast na smažení

Rybí filé nakrájíme na kostky a umeleme. Žemlu nakrájíme na plátky a namočíme do teplého mléka. Potom vyždímáme a umeleme.

Očištěnou cibuli rozkrojíme a také umeleme. Všechno spolu smícháme, přidáme rozšlehané vejce, podle potřeby strouhanku, sůl a zamícháme.

Ze vzniklé směsi tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a po obou stranách smažíme na rozpáleném oleji.

Podáváme s bramborovou kaší.

Next Post

Fazolkový salát

Pá Čvc 12 , 2019
500 g rybího filé, 1 žemle, mléko, 30 g cibule, 2 vejce, strouhanka, sůl, olej nebo mast na smažení Rybí filé nakrájíme na kostky a umeleme. Žemlu nakrájíme na plátky a namočíme do teplého mléka. Potom vyždímáme a umeleme. Očištěnou cibuli rozkrojíme a také umeleme. Všechno spolu smícháme, přidáme rozšlehané […]

You May Like